marți, 4 decembrie 2012

Imnul meu electoral - Vedeta Nationala


Imnul meu electoral a fost Vedeta Nationala in 4 Decembrie! Romania TV a avut un reportaj despre mine, intitulat "Campanie cu cântec. Un candidat cu inspiraţie şi-a compus singur imnul electoral."

"Campania electorală pentru alegerile parlamentare 2012 oferă surpriză peste surpriză. Un candidat de pe listele ARD vrea să intre în Parlament pe muzică. Şi nu pe orice muzică, ci un imn de campanie scris chiar de el." a mai notat publicatia.

Ziarul Adevarul a scris de asemenea un articol complex despre mine si imnul meu electoral. Il puteti citi aici: http://adevarul.ro/news/politica/mircea-irimie-candidat-melodie-e-cunoscut-inca-primarie-cere-votul-cu-mandrie-1_50bc99d37c42d5a663c2cee0/index.html#

Alte agentii media au preluat stirea sau au scris propria lor varianta, insa consider ca citarea a doua surse nationale dintre cele mai importante este suficient pentru a justifica titlul ales pentru acest articol.

Sunt bucuros ca intre atatea si atatea spoturi electorale, al meu a fost remarcat pentru unicitatea si creativitatea lui.

Puteti sa ascultati imnul aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu