luni, 10 decembrie 2012

Multumesc


Mulțumesc tuturor celor ce mi-au acordat încredere, au înfruntat vremea și vremurile și au votat pentru mine. Vă asigur că nu voi abdica de la promisiunile ce le-am făcut în campanie și voi pune serios umărul la consolidarea unei Românii drepte și curate. Pentru noi, ca alianță, votul popular ne-a transmis un mesaj clar, așa încât apreciez cu atât mai mult constanța și dăruirea susținătorilor mei și ai ARD. Nu voi putea accepta niciodată noul socialism de sorginte comunistă și nu voi gira nicio dictatură ce s-ar contura la nivel local ori național!

Acum, însă, lucrurile trebuie să se așeze, sentimentele să se decanteze și să ne umplem sufletul de sentimentele calde ale nașterii pruncului Isus! Toate gândurile mele bune pentru românii de pretutindeni și un gând special pentru turdeni!

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru profesionalismul pe care il dobanditi si pentru toate munca depusa pentru Municipiul Turda . Suntem si vom fi mereu alaturi de dumneavoastra indifierent de situatie , va acordam respect si incredere in tot ce v-ati propus pentru realizarea proiectelor pentru Turda . Din pacate multi din votanti ( nu doresc sa jignesc pe nimeni) poate nu au ales prin convingerile proprii , ci prin influenta politica deloc rationala. Sa fiti in continuare puternic si increzator in tot ceea ce doriti sa realizati pentru ca Romania are nevoie de caractere extrem de puternice ca dumneavoastra . Succes !

    Sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru reusita d-le Deputat Irimie. Mult succes

    RăspundețiȘtergere